• H-P 10:00-18:00 Sz 10:00-13:00

Hívjon minket

+3630/415 7271

Jöjjön el hozzánk

Bp, 1061, Paulay Ede utca 58.

Küldjön emailt

dariushangszer@gmail.com

Nyitvatartásunk

H-P 10:00-18:00 Sz -13:00

Zeneiskolások

Zeneiskolások

A zeneiskolás tanulóknak, ezáltal a szülőknek rövid és középtávú hangszerbérleti lehetőséget biztosítunk! Emellett a kezdeti években szükséges hangszerváltások során (kisebbről nagyobb méretre) beszámítjuk a korábban nálunk vásárolt vonós hangszereket. A zeneiskolát végigjáró gyermekek számára mindössze egy alkalommal kell a hangszert megvásárolni.

Read more...

Kelemen Quartett

Művészek

A mindenkor rendelkezésre álló mesterhangszerekről a mesterhangszerek menüben tudnak tájékozódni. Széles kapcsolatrendszerünkön keresztül egyedi kéréseket is teljesítünk. A hangszerkipróbálás lehetőségét minden esetben biztosítjuk. Külön kérésre az egyedi beállításokat elvégezzük. 

Read more...

Eufória Zenekar

Haladók

Régebbi jó állapotú, felújított és bejátszott manufaktúra hegedűk, brácsák, csellók és nagybőgők közül választhatnak a műkedvelő vásárlóink. Ezek a hangszerek nem hivatásos zenészek számára is megfizethetőek. A kereslet mértékében készleteink változnak, mindenkor jó állapotú és játékra készen beállított, értékarányos hangszereket kínálunk vásárlóinknak.

Read more...

Törzsvásárlóink

Törzsvásárlóink

A Dárius Music fennállása óta kedvezményt biztosítunk a tanulóknak és régi vásárlóinknak. Számunkra fontos, hogy a hozzánk visszatérő törzsvásárlóink kivételes vásárlási lehetőséget kapjanak!

Read more...

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le legfrissebb ajánlatainkról!

Vásárlóinknak

  • Törzsvásárlóink
    A Dárius Music fennállása óta kedvezményt biztosítunk a tanulóknak és…
  • Művészek
    A mindenkor rendelkezésre álló mesterhangszerekről a mesterhangszerek menüben tudnak tájékozódni.…

Értékrendünk

Szakismeret&Megbízhatóság

25 év tapasztalatával a legjobb szolgáltatást biztosítjuk vásárlóinknak! Kérjen tanácsot a megfelelő választáshoz, mi segítségére leszünk bármikor!

 

 

Kontakt

+3613526159
Budapest, Magyarország
Paulay Ede utca 58.
dariushangszer@gmail.com 

Copyright © Dárius Music Kft.

UA-106387213-1